BadAss

BadAss Lounge 

BadAss Lounge är en butik för den som inte låter sig begränsas. Med sina rötter i elegant punk bjuder BadAss Lounge in dig i en kreativ atmosfär som tänjer sinnet. Här kan man lounga runt i butiken och låta sig inspireras av konceptuella konstinstallationer som skjuter i höjden och utmanar det vanliga. Mer därtill så erbjuds du även ett noga utvalt sortiment av produkter från internationella varumärken vars fokus är inriktad på hållbar konsumtion. 

Hemsida: badasslounge.com

BadAss Ceramics

BadAss Ceramics är ett internationellt designföretag som gör saker lite granna annorlunda. Medan vi designar och levererar tableware som är inriktad på funktionalitet till återförsäljare och restauranger världen över, så är vårt fokus alltid på livet självt – maten vi älskar att äta och människorna vi vill hänga med medan vi äter. Även fast vi producerar i stora volymer så ser vi alltid till att varje enskild produkt av vår handtillverkade keramik talar för sig själv. Keramiken finns tillgänglig att köpa i BadAss Ceramics egna konceptbutik BadAss Lounge som huserar på samma våning som fabriken. 

Hemsida: badassceramics.se

 

 

 

Aktörer bara det bästa

Om oss

Salthallarna är ett kluster av livsstilsbutiker, inredning samt ett unikt gastronomiskt kollektiv i form av flera restauranger, bageri och café.

Få reda på mer

Nyhetsbrev Hålla sig uppdaterad

Instagram @salthallarna

  • Salthallarna
  • Salthallarna
  • Salthallarna
  • Salthallarna
  • Salthallarna
  • Salthallarna