VÅRA AKTÖRER

Upptäck de fantastiska aktörer som gör Salthallarna till en unik destination


Salthallarna i Höganäs är en plats där mångfald och kreativitet blomstrar. Här samlas passionerade aktörer inom konst, hantverk, mode, mat, personlig vård och skönhet för att erbjuda dig en unik och inspirerande upplevelse. Lär känna våra aktörer och upptäck vad som gör Salthallarna till en destination utöver det vanliga. Utforska deras berättelser och vad de har att erbjuda – varje besök bjuder på nya upptäckter.

MAT & DRYCK

Smaker att njuta av


Njut av en kulinarisk resa genom Salthallarna, där lokala delikatesser möter internationella smaker. Våra caféer, restauranger och bryggeri erbjuder allt från nybakat bröd och gelato till hamburgare och lokalt bryggd öl. Besök vår saluhall för att utforska ett brett utbud av matrelaterade aktörer och butiker som erbjuder högkvalitativa råvaror och produkter.


MODE & LIVSSTIL

Stil och elegans för varje tillfälle


Utforska vårt breda utbud av mode- och livsstilsbutiker som erbjuder allt från exklusiva kläder och accessoarer till klassiska arbetskläder och unika smycken. Salthallarna är din destination för italienska premiumvarumärken, kvalitetsdenim, och handplockade produkter som speglar stil och kvalitet. Låt våra butiker inspirera din personliga stil och livsstil.

KONST & HANTVERK

Kreativitet och tradition i harmoni


Upptäck en värld av kreativitet och tradition hos våra konstnärer och hantverkare. Från modern konst och design till traditionellt saltglaserat hantverk, Salthallarna erbjuder en unik samling verk som speglar både samtiden och historien. Besök våra gallerier och verkstäder för att se och köpa unika konstverk och hantverksprodukter.

PERSONLIG VÅRD & SKÖNHET

Skönhet och välbefinnande


Ge dig själv lite extra omsorg med våra personliga vård- och skönhetstjänster. Besök vår tatueringsstudio för unika konstverk på huden eller vår frisörsalong för en stilfull uppfräschning. Upptäck Studio Atma för personlig utveckling och inre balans genom deras workshops och sessioner. Våra skönhetsaktörer erbjuder professionella tjänster i en avkopplande miljö som får dig att känna dig fantastisk.

BYGG & DESIGN

Innovativ Arkitektur och Kreativa Lösningar


I kategorin Bygg & Design fokuserar vi på att skapa hållbara, funktionella och estetiskt tilltalande byggnader. Med expertis inom innovativ design och anpassningsbarhet efter kundens unika behov och visioner, förverkligas varje projekt med precision och kreativitet. Erfarenhet och passion för design driver arbetet framåt och säkerställer högkvalitativa resultat i varje projekt.

ALLA AKTÖRER

Mat & Dryck

            Mode & Livsstil

Konst & Hantverk

unsplash